Over Good Summer

Wij zijn ervaren tentenbouwers die graag met u meedenken. Voor elk evenement bedenken wij (tent)oplossingen op maat. Want wij willen u een zorgeloze bruiloft of bedrijfsopening bezorgen zonder dat wind, kou en regen uw evenement verstoren. Of met onze werktenten (bouwtenten) uw vaklieden droog en warm houden als ze aan het werk zijn. Kortom: met onze moderne tenten, deskundigheid en flexibiliteit geven wij iedereen het hele jaar door het gevoel van een mooie zomer.

slide slide slide

Van tent tot evenement

Voor elk particulier of zakelijk buitenevenement kunnen we moderne, schone, luxe tenten plaatsen in de uitvoering en afmeting van uw keuze. Zelfs bouwlocaties kunnen we voor u overdekken. U kunt bij ons kiezen uit feesttenten, aluhallen, pagodetenten, stretchtenten, starshades, podiumtenten, easy up vouwtenten en werktenten (bouwtenten) voor grote of kleine oppervlaktes en gezelschappen. Voor elk type evenement hebben wij een tent. Of het nu gaat om een netwerkborrel, fair, opening, bruiloft, feest of ijsbaan. Ook kunt u bij ons de inrichting voor de tenten huren, zoals tafels en stoelen. Wij kunnen het u zelfs nog makkelijker maken en de algehele organisatie van uw evenement uit handen nemen. Dan regelen we onder andere de benodigde vergunningen, richten we de tent(en) in en zorgen we voor catering, geluid, verwarming, muziek, licht en personeel. Van elke locatie maken we zo een zomerse feestlocatie.

Goed om te weten

Onze tent(en) voldoen aan alle strenge (veiligheids)voorschriften. Wij bouwen de tenten voor u op en af van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 17 uur. Op- en afbouwen kunnen we desgewenst op één dag. Voordat wij de tent(en) plaatsen, is het van belang dat u onze checklist doorneemt. Zo voorkomen we vervelende verrassingen. Als u twijfelt of de tent wel past op de locatie of over iets anders, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met een oplossing op maat.De tent van de gewenste afmetingen past daadwerkelijk op de beoogde locatie.

De op- en afbouwlocatie is bereikbaar met een vrachtwagen.

De loopafstand van onze medewerkers is niet meer dan 10 meter.

De locatie, waar de tent gebouwd moet worden, is vrij van obstakels. De ondergrond is vlak.

Op- en afbouwtijden dienen plaats te vinden tijdens werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Bij oplevering – voor de afbouw - is de vloer geheel schoon.

U hangt/gebruikt geen papieren versiering in de tent (zoals crêpepapier, slingers, confetti). 

Vóór de afbouw dient de tent helemaal leeg te zijn.

Algemene voorwaarden

GoodSummer doet haar uiterste best om u via deze website te informeren over onze producten door middel van goede foto’s en vermelding van belangrijke ken- merken van deze producten. Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toe-

passing. Deze zijn via onderstaande link te bekijken. Heeft u een vraag over onze voorwaarden of een vraag over bestellen, betalen en/of transporteren? Neem dan contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier, via email of telefonisch.