De verhuur van toebehoren

Behalve tenten verhuren we ook vloeren, podia, wanden, verwarming, licht, geluid, stoelen, tafels, krukken, binnen hemels, bars, rode lopers, goudkleurige afzetpaaltjes met rood koord et cetera. Alles voor de inrichting, aankleding en styling van de partytenten, de locatie en het evenement. Ons partytoebehoren is modern, net als onze luxe tenten. De styling doen we in de stijl en sfeer die u wenst: van feestelijk gezellig tot zakelijk chic en van sobere eenvoud tot extravagante glamour.

Vloeren

Vloeren

Cassettevloeren en vlondervloeren houden kou en water tegen.

Meer informatie
Licht & Geluid

Licht & Geluid

Uw evenement zetten we in de spotlight met professionele verlichting.

Meer informatie
Verwarming

Verwarming

Uw gasten hebben het warm met onze dieselgestookte of gasgestookte heaters.

Meer informatie
Podia

Podia

Met onze podia blijven sprekers, acts, bands goed zichtbaar voor alle genodigden.

Meer informatie
Harde wanden

Harde wanden

Onze aluhallen kunnen worden voorzien van harde kunststofwanden met deuren.

Meer informatie
Transparant dak/wand

Transparant dak/wand

Voor veel licht in de tent kunt u gebruik maken van glaswanden en/of doorzichtige daken.

Meer informatie

Catering voor elke smaak

Met lekker eten en drinken verwent u elke gast. Liefde gaat immers ook door de maag. De catering van uw evenement kunt u professioneel laten verzorgen door ons. Wij houden daarbij rekening met het type evenement en uw budget. Wat kunnen wij allemaal cateren? Denk aan koffie, thee, sappen, frisdranken, aperitieven, cocktails, bier, wijn, gebak, bruidstaarten, borrelhapjes, salades, broodjes, lunches, buffetten of

galadiners. U kunt bij ons kiezen uit verschillende menu’s en thema’s, zoals Hollandse stamppotten, Franse bistro, Indonesische rijsttafel of Spaanse tapas. Behalve voor het eten en drinken, kunnen we zorgen voor koks, barpersoneel en bedieningspersoneel. Graag horen we wat uw smaak is en welke wensen u heeft. Dan doen wij u een passend (prijs)aanbod. Zo maken wij van uw evenement een smaakvol evenement.

Contactformulier

Afspraak maken? Dat kan. Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak op een locatie en tijdstip naar uw keuze.